Obvestilo: SESTANEK – srečanje novih vrtičkarjev


Vabljeni na drugo srečanje novih vrtičkarjev, ki bo v torek,  9. 4. ob 19:00, v CAAP na Valvasorjevi 42, Maribor.

Na prvem srečanju se je zbralo okrog 70 novih vrtičkarjev, ki so bili seznanjeni s potekom dogovorov z Mestno občino Maribor o pridobitvi večjega števila novih lokacij za vrtove.

Na drugo srečanje ste vabljeni vsi prebivalci in prebivalke, ki si želite obdelovati vrt in sodelovati pri nastajanju novih skupnostnih ekoloških vrtov.

Na srečanju vas bomo seznanili z novimi informacijami. Začeli se bomo organizirati ter razporejeni po skupinah glede na lokacije novih vrtov. Določili bomo aktivnosti in datume prvih delovnih akcij.

Vabljeni ste vsi, tudi tisti, ki niste mogli priti na prvo srečanje. V primeru, da se tega srečanja ne boste mogli udeležiti vas prosimo, da nam to sporočite in nam tudi posredujte naslov vašega dejanskega prebivališča, če tega še niste storili (potrebujemo ga za razporejanje vrtičkarjev glede na bližino lokacije novih vrtov).

OPOZORILO: Na prejšnjem srečanju je eden od obiskovalcev pozabil rdeča očala. Lahko jih prevzame vsak delavnik med 8:00 – 15:00 pri info točki  v CAAP.

Skupnostno vrtičkarski pozdrav,
Društvo Urbani eko vrt

 
[fb_button]