Get Adobe Flash player

Naši podporniki

logo_eko_hise_gorjup 2

Značilnost naših skupnostnih vrtov je, da so najemnikom vrtičkov na razpolago tudi skupne površine, na katerih je igrišče za otroke, travnat del, potke, skupni nasadi drevja in grmičevja ter enotno zgrajene vrtne lesene hišice, ki jih je postavilo  podjetje STAVBNO MIZARSTVO Danilo Gorjup s.p.
Uporabljeni so le naravni materiali. Tako so vrtni objekti – vrtne hišice, skupni prostor, ograje, pohištvo in igrala narejeni iz lesa iz gozdov iz okolice Maribora.
Danilo Gorjup s.p., Naslov: Zgornji Slemen 17a, 2354 Bresternica, Tel: +386 (0)51 640 935

 

Veliko skrb slogo final_SP_SS(2)mo posvetili tudi zaščiti lesa, ki je okolju prijazna. Za impregnacijo lesa smo uporabili impregnacijsko sredstvo SILVANOLIN produkt slovenskega podjetja  Silvaprodukt.  Silvanolin je eden izmed okolju najprijaznejših pripravkov za zaščito lesa. Les zaščiti tako pred delovanjem lesnih gliv, kot pred lesnimi insekti in tudi termiti.  Če gradite ali obnavljate hišo, gospodarsko poslopje ali prizidek vam svetujemo, da pred propadanjem zaščitite les v ostrešju, konstrukcijah, ograjah, gospodarskih in pomožnih objektih s Silvanolinom.  Izdelki podjetja Silvaprodukt odlikujejo kakovost, preprosta uporaba in izredno ugodne cene. Več na: http://www.silvaprodukt.si

Zadnje novice in aktualna dogajanja na urbanem eko vrtu ter aktivnosti društva. Bodite na tekočem.
Eko vrt na Facebooku


Več...